LG face glume pe seama lansării Galaxy Note 5 şi are dreptate

LG face glume pe seama lansării Galaxy Note 5 şi are dreptate

Gestul celor de la Samsung de a nu lansa Galaxy Note 5 în Europa s-ar putea să vă fi lăsat cu gura căscată, dar cei de la LG au preferat să facă glume pe seama lui.

Într-o perioadă în care Samsung oricum nu o ducea foarte bine, printr-un gest aparent banal a reuşit să-şi mai alieneze un număr semnificativ de fani. Deşi a origanizat o conferinţă de lansare pentru Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge+ ce a putut fi vizionată şi pe YouTube în direct, concluzia evenimentului a fost una neaşteptată.

Pentru că vor să-şi facă o opinie mai clară vizavi de cererea de pe piaţa din Europa pentru Note 5, sud coreenii au decis să nu-şi lanseze cel mai recent phablet pe bătrânul continent. Iniţial s-a crezut că amânarea va fi până la începutul lui 2016, dar cei de la Samsung au fost foarte vagi în legătură cu respectiva lansare.

lg g4 comparatie galaxy note 5

Nu a trecut foarte mult timp de la respectivul eveniment până când cei de la LG s-au decis să publice o glumiţă pe twitter pe marginea nelansării Galaxy Note 5 în Europa. Imaginea o puteţi vedea mai jos, iar textul aferent se traduce în ,,Către toţi cei care şi-au făcut o notă [Note] în calendarul lor, ne cerem scuze. Nu v-am face niciodată aşa ceva. #G4THEWORLD” Deşi în trecut astfel de gesturi ironice erau în mare parte nejustificate, de această dată au avut dreptate. După ce Samsung a invitat întreg mapamondul să-şi noteze ziua conferinţei de lansare în calendar acum câteva săptămâni, este absurd să nu lanseze Note 5 în Europa.

Concluzia este una cât se poate simplă, percepeţi acest tweet ca pe o invitaţie şi cumpăraţi-vă un LG G4, cel puţin asta speră cei de la LG să se întâmple. Nu de alta, dar cel puţin momentan este complet inutil să aşteptaţi să puneţi mâna pe un Galaxy Note 5 pe canale oficiale. Aţi putea şi să semnaţi o petiţie online pentru a-i convinge pe cei de la Samsung, dar nu ştie nimeni dacă va funcţiona.