Lenovo ar putea lansa un laptop ”teleportat” din anii 90′

Lenovo ar putea lansa un laptop ”teleportat” din anii 90′
10:00 27.06.2015

Lenovo a achiziționat marca ThinkPad de la IBM în urmă cu aproape 10 ani, reușind să facă acest nume sinonim cu productivitatea. Compania chineză a dat de înțeles că vrea să readucă pe piață designul original care a făcut gama să iasă în evidență. 

Vestea vine chiar de la directorul de design David Hill care a publicat o serie de imagini din care ne putem da seama de cum ar arăta un ThinkPad retro actualizat la cerințele pieței actuale.

Acesta ar avea un logo ThinkPad multicolor, o tastatură pe șapte rânduri, un display cu raport 16:10, butoane de volum dedicate, vopsea cauciucată și șuruburi la vedere.

Feedback-ul primit de la fanii ThinkPad este pozitiv, singurul lucru de care s-au plâns oamenii fiind logo-ul kitchos multicolor.

Compania urmează să lanseze o nouă generație de laptopuri ThinkPad, iar Hill a recunoscut că aducerea unui model retro pe piață ar trebui susținută de vânzări considerabile care să justificie eforturile de dezvoltare, dar nu e imposibil să vedem acest laptop în magazine în viitorul apropiat.

Etichete:
loading...