Lego Worlds este cea mai interesantă alternativă la Minecraft

Lego Worlds este cea mai interesantă alternativă la Minecraft

Dacă v-aţi jucat vreodată este imposibil să nu vă fi gândit că vă aduce aminte de Lego, cel puţin aceasta a fost premisa creatorilor Lego Worlds.

Minecraft a devenit în ultimii ani unul dintre cele mai populare şi atrăgătoare titluri cross-platform. Funcţionează pe orice platformă într-o oarecare măsură şi oferă o libertate deosebită jucătorilor.

Plecând de la o idee similară, cei de la au lansat un joc foarte apropiat de Minecraft ca mecanică de gaming şi alegeri estetice. Acesta poartă numele Lego Worlds şi momentan se află în stadiu de beta deschis prin intermediul programului Steam Early Acces. Practic, trebuie să vă înscrieţi contra cost în programul beta al celor de la Valve pentru a-l putea experimenta.

La capitolul funcţionalitate, Lego Worlds include de asemenea lumi generate procedural pe care le puteţi personaliza la infinit. Texturile, dacă nu este evident din imaginea de mai sus, sunt foarte apropiate de ,,cărămizile” din jocul Lego real. Caracterele cu care jucaţi, sunt şi ele uşor modificabile. ,,Lego Worlds vă permite să populaţi lumile voastre cu multe caractere, creaturi şi modele ciudate şi interesante, vehicule pe care pe le puteţi conduce şi aventuri unice pe care le puteţi juca.” Din descrierea oficială a titlului este evident că accentul se pune pe gradul sporit de libertate din Lego Worlds.

Noul joc inspirat din Minecraft este momentan compatibil doar cu PC-urile cu Windows, rămânând ca odată cu lansarea versiunii finale de peste câteva luni să vedem şi alte iteraţii. Versiunea completă va incorpora şi un aspect social în ecuaţie pe lângă o componentă importantă de multiplayer.

Citește și:
Etichete: