Cum funcţionează un pick-up realizat din piese LEGO

, 25 Mar, 12:35

Pentru că unii oamenii au parte de un spirit creativ exacerbat, nu ar trebui să fim surprinşi de existenţa unui pick-up realizat din piese LEGO.

De-a lungul anilor am văzut foarte multe creaţii realizate din , unele mai mari decât altele. Prea puţine dintre ele îndeplineau însă o funcţie utilă, cele mai multe rezumându-se la piese de decor. Prin prisma faptului că această creaţie ilustrată mai sus este un pick-up funcţional, vorbim de o excepţie de la regulă.

Piesele LEGO au depăşit de mult timp statutul de jucării pentru copii, iar această realitate ne este demonstrată cel mai recent printr-un pick-up creat de Hayrobi din Coreea, un fan al pieselor pătrăţoase. Chiar dacă nu este foarte evident, în total au fost folosite 2405 piese, montate cu grijă pentru a putea reda cu precizie muzica de pe discuri de vinil. Numele pick-upului este The Planet. Piesele de rezistenţă ale întregului ansamblu sunt LEGO Power Functions Battery Box şi LEGO Power Functions M-Motor. Per total, există o singură componentă ce nu este făcută de LEGO în întregul pick-up. Este vorba de capul de citire creat de Audio Technica.

În trecut am mai văzut multe şi aproape de fiecare dată incorporează investiţii semnificative de timp şi bani. Atâta timp cât cei de la LEGO nu vor renunţa să lanseze noi tipuri de componente, presimt că acest domeniu se va număra printre puţinele ce nu vor fi influenţate negativ de apariţia internetului, a smartphone-urilor sau tabletelor.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail