Lego Jurassic World îţi aduce poveşti cu dinozauri pe orice platformă [VIDEO]

După ce am experimentat o serie de jocuri în ultimii ani cu personaje în mijlocul acţiunii, a sosit timpul pentru Lego Jurassic World.

În această vară, după o pauză de aproximativ 14 ani, Jurassic Park va reveni în actualitate prin al patrulea film din serie intitulat Jurassic World. Deşi vom vedea o serie de lansări de jucării, poate şi desene animate pe lângă filmul efectiv, de această dată facem referire la un joc video.

Intitulat Lego Jurassic World, jocul va fi semnificativ ca şi dimensiune. În ordine, va perinda jucătorul prin toate scenariile din cele trei filme Jurassic Park, cât şi prin povestea noului Jurassic World ce va ajunge în cinematografe în câteva luni. Pentru că vorbim de un nou titlu creat sub franciza Lego, acesta va fi compatibil cu aproape orice platformă din start. Lista include Nintendo 3DS, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U, Windows PC, Xbox 360 şi Xbox One.

Ca un scurt istoric al jocurilor construite în jurul universului din Jurassic Park, merită avut în vedere faptului că nu au existat foarte multe care să ne impresioneze în trecut. Jurassic Park: Operation Genesis pentru primul Xbox este o excepţie de la regulă, înregistrând mai multe review-uri pozitive. Noul Lego Jurassic World va fi dezvoltat de , o companie care a mai făcut în ultimii ani câteva jocuri atrăgătoare cu personaje Lego în centrul acţiunii.

Tot astăzi a fost anunţat Lego Marvel’s Avengers: The Age of Ultron. Dacă nu este evident din titlu, acesta vă va introduce în povestea celui de al doilea film The Avengers. La final, ţine doar de voi care joc vă va încânta mai mult în această vară. Dacă timpul vă permite, le puteţi experimenta pe amândouă.

Alexandru Puiu
16:41 01.02.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video