Lansări pe bandă rulantă de la ZTE: Blade L3, un smartphone low-end

Lansări pe bandă rulantă de la ZTE: Blade L3, un smartphone low-end
09:58 31.01.2015

În ultimele săptămâni am fost bombardaţi cu telefoane  ZTE din seria Blade, iar L3 este cel mai nou smartphone din acest ciclu de lansări.

Nu au trecut nici câteva zile de când am detaliat noul cu un design premium foarte similar cu iPhone 6. Fără să mai aştepte pentru a vedea dacă respectivul gadget este sau nu un succes de piaţă, chinezii au anunţat deja un alt Blade.

Ilustrat în imaginea de mai sus este micuţul ZTE Blade L3. Cu specificaţii hardware low-end şi un design fără materiale premium, acesta este dedicat celor cu un buget foarte redus când vine vorba de achiziţia unui nou smartphone. Este construit în jurul unui panou qHD de 5 inci cu o rezoluţie nativă de 960 x 540 de pixeli. La interior ascunde un procesor quad core de la  MediaTek tactat la 1,3 GHz şi un GB de memorie RAM. Deşi aceste particularităţi nu sunt de top, cu siguranţă vor fi mai mult decât suficiente pentru navigat pe internet sau stat pe Facebook. Partea de captură foto/video va fi o combinaţie dintre o cameră principală de 8 megapixeli şi una frontală de 2 megapixeli. Spaţiul de stocare de 8GB nu este unul foarte generos, dar având în vedere că-l puteţi extinde cu uşurinţă folosind microSD-uri, nu veţi avea probleme la acest capitol pe termen lung. Autonomia peste medie a gadgetului va fi asigurată de o baterie de 2000 mAh.

Nu avem încă alte detalii legate de preţ şi disponibilitate pentru că ZTE Blade L3 nu a fost momentan lansat oficial. Cu toate acestea, merită să-l clasificăm din start în categoria aparatelor oferite gratuit de operatorii de telefonie împreună cu un abonament pe doi ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI