Noul ZTE Blade V2 este ieftin şi surprinzător de atrăgător

Noul ZTE Blade V2 este ieftin şi surprinzător de atrăgător

În 2015, indiferent de preţ, tinde să fie imposibil să-ţi poţi achiziţiona un smartphone slab ca şi performanţă, iar noul V2 întruchipează această realitate.

Dacă până nu de mult un procesor quad core capabil de instrucţiuni pe 64 de biţi era rezervat doar smartphone-urilor cu preţuri exorbitante, anul acesta reprezintă momentul în care astfel de creaţii pot fi achiziţionate cu uşurinţă.

Deşi suntem asaltaţi cu noi telefoane în fiecare zi, este o bucurie să vezi cum unele reuşesc să arate bine şi să fie şi ieftine. Blade V2 este un astfel de aparat. Ca un mic detaliu de fond, la bază este o variantă îmbunătăţită pentru modelul Blade Vec 4G lansat anul trecut. Blade V2 va fi construit în jurul unui display de 5 inci cu o rezoluţie de 720 x 1280 pixeli. La interior, va ascunde un Snapdragon 410 quad core, 1GB RAM şi o cantitate decentă de 8GB memorie internă. Cele două camere vor fi de 5 megapixeli pentru selfie-uri şi 13 megapixeli pentru fotografiile de vacanţă. Având în vedere procesorul, bateria internă de 2400 mAh are mari şanse să vă ţină chiar două zile departe de priză, în loc de una, ca la majoritatea telefoanelor. În rest, nu lipsesc din ecuaţie Bluetooth, WiFi şi conectivitatea LTE.

Nu avem încă informaţii foarte precise referitoare la preţ şi o dată de lansare, dar aceste aspecte ar trebui să fie lămurite în următoarele săptămâni.

Citește și: