Lansarea noului film despre Steve Jobs a fost un eșec

Lansarea noului film despre Steve Jobs a fost un eșec

Deși filmul care prezintă viața legendarului Steve Jobs se preconiza a fi un mare succes, bucurându-se de multă atenție înainte de lansare, se pare că foarte puțină lume a mers la cinema să-l urmărească.

La box office, filmul despre Steve Jobs a strâns suma „modică” de 7.3 milioane de dolari. În comparație cu abordarea anterioară a tehnologiei, de către scenaristul Aaron Sorkin, The Social Network, care a debutat cu încasări de 22 de milioane de dolari, filmul care îl întruchipează pe Steve Jobs pare a fi un eșec. Cei de la publicația Variety par să aibă o explicație pentru acest lucru.

Aceștia consideră că deja s-a vorbit prea mult despre viața excentricului din Sillicon Valley. A fost scrisă o biografie, au mai fost lansate filme pe același subiect, iar internetul a vuit cu știri despre Steve Jobs. Toată lumea știe despre Jobs că nu era cel mai de treabă, că a avut o relație tumultoasă cu fiica sa, Lisa, și că a trebuit să treacă prin multe eșecuri până să revoluționeze industria cu iMac.

În plus, dacă ești un fan al lui Steve Jobs, probabil că deja ai văzut restul filmelor care prezintă viața acestuia. Ca dovadă că subiectul nu atrage un număr mare de oameni, filmul lansat în 2013, care l-a avut pe Ashton Kutcher în rolul principal, nu s-a bucurat de un succes răsunător.

Filmul „Steve Jobs” a trecut prin multe ca să fie lansat. Un mail hackuit al celor de la Sony a arătat că au fost probleme cu regizorii, că unii actori au abanonat proiectul, iar pe platoul de filmare certurile erau la ordinea zilei. Deși criticii au apreciat filmul, răspunsul publicului a fost destul de clar: aceștia știu deja cine a fost Steve Jobs.

Din păcate pentru cei din echipa de producție, acestea au fost părerile despre film din partea celor din Statele Unite. Așadar, dacă vrei să-ți faci singur o impresie, trebuie să mai aștepți puțin, până ce filmul va fi lansat oficial și în cinematografele din România.

Citește și: