L-au arestat pentru că şi-a încărcat iPhone-ul unde nu trebuie

L-au arestat pentru că şi-a încărcat iPhone-ul unde nu trebuie

Dacă mergeţi în Londra, aveţi grijă unde vă încărcaţi telefonul pentru că s-ar putea să fiţi arestat.

Deşi nu mai este nici o surpriză că legislaţie în anumite zone de pe mapamond ar putea părea ciudată, nu cred că s-ar aşteptat cineva să fie arestat pentru că şi-a pus iPhone-ul la încărcat în tren. Cu toate acestea, Robin Lee, în vârstă de 45 de ani, a fost dus zilele trecute la secţie după ce şi-a conectat telefonul la o priză dintr-un tren London Overground. Aparent, respectivele prize nu erau menite să fie folosite de cei care circulau cu trenul.

Lee a fost arestat pe motiv că ar fura electricitate din tren. După o analiză mai atentă a situaţiei, mai precis a cantităţii de energie electrică necesară pentru încărcarea iPhone-ului, individul a fost eliberat. Din păcate, în loc să se afle acum în libertate, aceeaşi persoană a fost arestată pentru că a demonstrat un comportament agresiv faţă de poliţistul cu care a înteracţionat pe parcursul evenimentelor.

Întreaga situaţie ar putea părea un pic ciudată, dar ar trebui să funcţioneze ca o învăţătură de minte pentru cei care sunt tentaţi să-şi încarce telefonul în orice circumstanţe. În urmă cu câteva zile, cineva s-a urcat pe scena unui spectacol de pe Broadway şi a încercat să-şi încarce telefonul într-o priză care făcea parte din decor. În definitiv, dacă aveţi probleme acute cu autonomia smartphone-ului, ar fi bine să vă obişnuiţi să aveţi în permanenţă la voi o baterie externă cu USB.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: