13 iul. 2015 | 17:32

iPhone nu va arăta așa niciodată, dar ne place să visăm [VIDEO]

ACTUALITATE
iPhone nu va arăta așa niciodată, dar ne place să visăm [VIDEO]

O reprezentare artistică a modelului iPhone 8 ne înfățișează un telefon cu două ecrane.

Deși iPhone 6s nu s-a lansat încă, unele persoane deja așteaptă generația a opta a telefoanelor produse de Apple. Astfel, un artist este de părere că, după ce au făcut de curând pasul către telefoanele cu ecrane mai mari, cei de la Apple vor implementa design-uri și mai interesante pe viitor. Cea mai nou creație a acestuia ne înfățișează un telefon cu nu mai puțin de două display-uri diferite.

Deși primul lucru la care ne-am gândit a fost seria Yotaphone produsă de către Yota Devices, am avea de-a face cu o diferență majoră: spre deosebire de dispozitivele lansate de producătorul rus, viitorul iPhone ar urma să aibă două ecrane standard, unul cu rezoluție QHD, unul cu rezoluție 480p. Din punct de vedere al design-ului, este interesantă absența marginilor rotunjite, întâlnite pe iPhone 6, absența butonului Home și introducerea unei tastaturi bazate pe un sistem laser.

[related]

Până la iPhone 8, însă, vom mai avea parte de alte trei lansări. iPhone 6s, cel care va fi anunțat în cursul acestui an, va avea, cel mai probabil, o cameră foto de 12 megapixeli, capabilă de a realiza fotografii mai bune decât predecesorul său. Pe lângă acest lucru, se pare că Apple vrea să implementeze o nouă tehnologie pentru senzor, odată cu lansarea noului său telefon. Apple se va folosi de tehnologia RGBW a celor de la Sony pentru a putea realiza imagini mai bune în condiții de luminozitatea slabă.