31 iul. 2015 | 11:30

Jucaţi-vă acum noul Angry Birds 2 pe iOS şi Android [VIDEO]

VIDEO
Jucaţi-vă acum noul Angry Birds 2 pe iOS şi Android [VIDEO]

Dacă vă aflaţi printre cei cărora le pasă că există un nou joc cu păsări nervoase, descărcaţi-vă acum Angry Birds 2.

La aproximativ o lună după ce Rovio a anunţat o nouă iteraţie a conceptului Angry Birds, compania finlandeză a decis să materializeze respectiva idee. Astfel, complet gratuit, puteţi descărca Angry Birds 2 din Google Play sau Apple AppStore.

Pentru a înţelege un pic mai bine contextul acestei lansări merită să aveţi în vedere un pic istorie a Angry Birds. În urmă cu câţiva ani, aceasta a reprezentat cea mai populară aplicaţie pe mobile, iar cei de la Apple au introdus-o în majoritatea topurilor cu programe. Din păcate, din cauza diluării brandului, un gest manifestat prin lansarea unui şir aparent infinit de noi titluri, prea puţini dintre noi mai pierd timp cu Angry Birds. Au existat câteva parteneriate interesante cu Star Wars, Transformers sau Mario Kart, dar succesul de odinioară nu a mai revenit în actualitate.

Dacă vreţi însă să le mai daţi o şansă păsărilor agresive şi porcilor verzi aparent plictisiţi, Angry Birds 2 este o reinventare atractivă a produsului original. O singură misiune poate acum să incorporeze mai multe niveluri, există mai multe vrăji, iar luptele cu câteva un boss sunt mult mai diversificate.

În contextul unor rezultate financiare dezastruoase şi al unor restructurări semnificative, Rovio şi-a pus multe speranţe în Angry Birds 2. E greu de spus însă dacă reţeta va fi sau nu una profitabilă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele