04 aug. 2015 | 16:50

Iron Man ajunge în GTA V printr-un mod impresionant [VIDEO]

VIDEO
Iron Man ajunge în GTA V printr-un mod impresionant [VIDEO]

Fanii GTA V care s-au plictisit deja de volumul incredibil de scenarii in-game, pot experimenta jocul la un cu totul alt nivel mulţumită lui Iron Man.

Considerat de mulţi unul dintre cele mai bune jocuri din toate timpurile, GTA V nu limitează jucătorul doar la misiunile create de dezvoltatorul RockStar Games. Gamerii pasionaţii cu un pic de timp liber, care au versiunea de PC a titlului, pot apela la moduri pentru a-şi diversifica un pic experienţa.

Deşi există deja numeroase moduri pe care le puteţi încerca, în acest caz particular vom atrage atenţia asupra popularului personaj creat de Marvel. Un internaut cu numele de JulioNB a reușit să-l introducă în universul din Grand Theft Auto pe bătrânul Iron Man. Astfel, nu doar că puteţi controla costumul high-tech al lui Tony Stark, dar o puteţi face în decorurile din Los Santos cu care v-aţi obişnuit deja.

Momentan modul se află într-o etapă incipientă de dezvoltare, dar îl puteţi experimenta deja cu un pic de răbdare şi studiu. Toate link-urile necesare le găsiţi pe pagina de YouTube a clipului de mai sus, dar dacă vreţi să grăbiţi procedura puteţi citi un tutorial despre activarea modului aici.

Vizavi de funcţionalitatea pe care o aveţi la dispoziţie după instalarea modelului de Iron Man şi rularea scriptului respectiv creat de JulioNB, merită să ştiţi că din start veţi putea zbura cu uşurinţă, veţi putea trage cu lasere, veţi putea lovi cu putere diverse suprafeţe sau veţi putea folosi pumnul metalic din costum ca pe o rachetă.

Apropo, modurile de GTA V, ca în majoritatea jocurilor care suportă modding, nu funcţionează decât în versiunea de PC a titlului, nu şi pe Xbox sau PlayStation.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele