iPhone-ul nu se mai încarcă? Praful ar putea fi de vină

iPhone-ul nu se mai încarcă? Praful ar putea fi de vină

În cazul în care iPhone-ul tău uneori refuză să se mai încarce, indiferent dacă îl conectezi la PC sau la încărcătorul standard, s-ar putea să ai nevoie doar de o scobitoare pentru a rezolva această problemă.

Foarte mulți utilizatori de iPhone 5/5S/6 se plâng, pe forumul Apple, de faptul că, subit, smartphone-urile lor pur și simplu nu se mai încarcă.

Dacă și vouă vi s-a întâmplat, s-ar putea să răsuflați mai ușurați. Problema nu este una hardware, ce ține de scamele și praful din buzunar sau din geantă.

Potrivit Cnet, portul Lightning are prostul ”obicei” de a aduna toate resturile din locurile în care e ținut telefonul. Din fericire, rezolvarea este foarte simplă.

Aveți nevoie de o scobitoare cu care trebuie doar să adunați mizeria din portul de încărcare. În cazul în care scobitoarea nu și-a făcut treaba, puteți încerca cu un tub cu aer comprimat.

Dacă problema tot nu s-a rezolvat, încercați încărcarea cu cablul unui prieten cu iPhone înainte de a vă prezenta cu smartphone-ul la un service.