iPhone 7C ar fi intrat deja în producție

, 30 Dec, 11:00

În ultima perioadă, am auzit mai multe zvonuri potrivit cărora Apple s-ar pregăti să lanseze un smartphone cu preț ceva mai mic. iPhone 7C, cum ar putea să se numească, ar fi intrat deja în producție. 

Compania din Cupertino ar pregăti, pentru un eveniment din luna martie, lansarea Apple Watch 2, dar și lansarea unui iPhone cu display de 4 inch, numit iPhone 7C, sau iPhone 6C (având în vedere că, în general, Apple își lansează noile game de telefoane în luna septembrie, există o șansă mare ca noul telefon să poarte tot cifra 6).

Se zvonește că vă fi foarte asemănător cu iPhone 5c la performanțe, chiar dacă va veni cu un procesor A9, și va fi pregătit Apple Pay. Deși nu este sigur, noul iPhone 6c va înlocui vechiul 5c, și se va vinde la un preț de 449 de dolari. Se mai presupune că dispozitivul va avea un acumulator de 1642 mAh, un ecran de 4 inci cu o rezoluție de 1136 × 640 pixeli, 2GB RAM și un corp din plastic, având același design general ca recentul iPhone 6.

Potrivit unor noi informații, Apple ar fi făcut câteva teste de producție și din ianuarie este gata să înceapă să construiască în masă iPhone-ul de 4 inch.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail