iPhone 7 ar putea fi extrem de subțire

iPhone 7 ar putea fi extrem de subțire

Poate nu veți înțelege de ce vorbim despre iPhone 7, în condițiile în care mâine are loc lansarea iPhone 6s. Un raport cel puțin interesant indică faptul că următoarea generație ar putea aduce un telefon foarte subțire, deși ai fi putut crede că Apple se va orienta către dispozitive mai groase.

Potrivit AppleInsider, care citează un raport făcut de Ming-Chi Kuo de la KGI Securities, Apple plănuiește ca iPhone 7 să aibă între 6 și 6,5 milimetri grosime. Asta ar înseamna că am avea un telefon mai subțire decât iPhone 6, care are 6,9 milimetri. Nu e tocmai greu să îți imaginezi un astfel de dispozitiv, ținând cont de faptul că cea mai nouă versiune de iPod touch are un ecran de patru inci și exact 6,1 milimetri grosime, scriu cei de la Mashable.

Cu alte cuvinte, pentru a ști cum arată iPhone 7, ar fi îndeajuns să îți imaginezi un iPod touch ceva mai mare. Acest lucru ar fi posibil datorită aliajului din aluminiu folosit și pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Nu există mai multe detalii deocamdată, dar am putea să avem încredere în spusele lui Kuo, ținând cont de faptul că acesta a prezis MacBookul cu ecran Retina de 12 inci cu mai mult de un an înainte de lansarea oficială.

Până să știm exact cu ce vine iPhone 7, mâine vom ști precis cu ce ne suprinde iPhone 6s, care se pare că va fi ceva mai gros decât fratele său mai în vârstă, iPhone 6. De asemenea, va avea o cameră mai bună și va avea încorporată tehnologia Force Touch.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: