iPhone 6S la precomandă la operatorii din România

iPhone 6S la precomandă la operatorii din România
16:20 29.09.2015

iPhone 6S a ajuns deja în magazinele din câteva țări și nu mai este mult până ajunge oficial și pe la noi.  Dovada? Marii operatori l-au listat deja pe site-uri, la precomandă. 

iPhone 6S și 6S Plus au strâns deja zeci de recenzii pozitive și au spart recorduri de vânzări. În jurul lumii s-au format iar cozi în jurul magazinelor, iar acest lucru s-ar putea întâmpla și la noi, când iPhone 6S va ajunge în România, având în vedere că operatorii vor susține, cel mai probabil, evenimente speciale de lansare, iar acum există chiar și un magazin Apple oficial.

Revenind la operatori, merită menționat că pe site-urile acestora au apărut deja anunțuri privind precomanda la iPhone 6S și iPhone 6S Plus.

Precomenzile la Orange, Vodafone și Telekom încep din data de 2 octombrie, urmând ca acestea să fie onorate (cu siguranță numai în cazul Telekom) pe data de 9 octombrie.

Pe site-ul Orange există doar o imagine care anunță precomenzile, pe site-ul Vodafone, există o secțiune de preînregistrare, iar cei de la Telekom încă nu au nimic pe site, însă au anunțat campania de precomenzi printr-un comunicat de presă.

Dacă nu aveți răbdare până ca telefoanele iPhone 6S și iPhone 6S Plus să ajungă la operatori, îl puteți precomanda de aici, iar comanda va fi onorată începând din data de 30 septembrie. În primele trei zile de la activarea precomenzilor, 400 de români au plătit pentru aceste terminale.

loading...