Primul test de rezistență cu iPhone 6S și 6S Plus

Primul test de rezistență cu iPhone 6S și 6S Plus

Noile iPhone-uri au început deja să ajungă pe mâinile australienilor din Sydney, așa că, inevitabil, dispozitivele Apple au fost supuse unor teste de cădere pentru a se vedea cât de rezistente sunt la impact.

Americanul Keaton Keller, un star pe YouTube a fost primul care a supus noile iPhone 6S și 6S Plus la un astfel de test. Pentru început, acesta a scăpat telefonul de la nivelul buzunarelor. La contactul cu asfaltul, telefoanele au rezistat cu brio, căpătând doar câteva zgârieturi și o mică îndoire a zonei de impact. Același rezultat l-a avut și testul efectuat de la nivelul urechii. Keller atribuie rezistența noului tip de aluminiu folosit la construcția telefoanelor.

Un alt nivel al testului a constat în scăparea iPhone-urilor de deasupra capului, imagine ce ar putea ridica părul de pe mâinile oricărui fan Apple. Odată ce telefoanele au intrat în contact cu asfaltul, iPhone 6S a aterizat cu ecranul în jos, iar acesta s-a sfărâmat. Partea bună este că display-ul a continuat să funcționeze, ceea ce înseamnă că poate fi schimbată sticla și telefonul poate fi utilizat în continuare.

iPhone 6S Plus a fost mai norocos și a aterizat pe spate, așa că nu a pățit mare lucru. Keller susține că 6S Plus este câștigătorul testelor, iar asta se datorează greutății sale, care îl face să pice într-un mod mai puțin periculos. Este destul de clar: dacă un iPhone cade cu ecranul în jos este foarte probabil ca acesta să se spargă.

Trebuie să-i fim recunoscător starului de pe YouTube că a distrus două telefoane atât de dorite de o mulțime de oameni, pentru binele nostru. Datorită lui știm deja la ce să ne așteptăm dacă vreun iPhone 6S sau 6S Plus ne va zbura printre degete.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: