iPhone 6s ar putea intra în magazine mai devreme decât se credea

iPhone 6s ar putea intra în magazine mai devreme decât se credea

Nu există îndoială că vom avea iPhone 6s în toamnă. Mai mult decât atât, ştim şi la ce ar trebui să ne aşteptăm de la noul smartphone al Apple.

La începutul acestei luni, am aflat că noul iPhone va putea fi cumpărat din magazine începând cu data de 25 septembrie, potrivit MobileNews. Pentru că ne-am obişnuit cu o mulţime de zvonuri care se contrazic între ele, cei de la GSMArena au publicat o nouă dată la care noul smartphone ar intra în magazine, şi anume 18 septembrie, menţionând ca sursă a informaţiilor Foxconn.

Totuşi, aceştia specifică faptul că nu există nicio certitudine, dar data are sens, ţinând cont de lansarea generaţiilor precedente. IPhone 6 şi 6 Plus au fost lansate la 19 septembrie anul trecut, iar iPhone 5s la 20 septembrie, în 2013.

iPhone 6s va avea, cel mai probabil, o cameră foto de 12 megapixeli, capabilă de a realiza fotografii mai bune decât predecesorul său. Pe lângă acest lucru, se pare că Apple vrea să implementeze o nouă tehnologie pentru senzor, odată cu lansarea noului său telefon. Apple se va folosi de tehnologia RGBW a celor de la Sony pentru a putea realiza imagini mai bune în condiții de luminozitatea slabă.

 

Citește și:
Etichete: