09 oct. 2015 | 18:25

iPhone 6, Samsung Galaxy S6 și LG G4, într-un singur telefon

ACTUALITATE
iPhone 6, Samsung Galaxy S6 și LG G4, într-un singur telefon

O companie chinezească a creat un dispozitiv care împrumută elemente de design de la trei dintre cele mai bun telefoane de pe piață.

Chinezii de la UMi s-au remarcat în cursul anului trecut, atunci când au introdus pe piață modelul Zero. După cum menționează site-ul Phonearena, acesta beneficia de un raport calitate/preț de excepție, fiind dotat cu un ecran Full HD de 5 inci care ascunde sub el un procesor MediaTek 6592, 2GB RAM și o baterie de 2.400mAh. Primul UMi Zero a impresionat, de asemenea, prin designul implementat, având o grosime de doar 6,4 milimetri. Din păcate, acel model nu a fost disponibil pe piețele occidentale.

Noul UMi Zero 2 ar putea fi, însă, mai accesibil din acest punct de vedere. Chinezii au postat de curând pe Facebook o serie de imagini cu text în limba engleză, motiv pentru care unii sunt de părere că telefonul ar urma să-și facă apariția și în Statele Unite sau Europa. Primele fotografii cu UMi Zero 2 au apărut pe internet în luna iulie, iar acestea ne prezentau un dispozitiv cu două ecrane. Lucrurile par a se fi schimbat de atunci, iar chinezii au renunțat la display-ul de pe spate. În locul acestui, am putea avea parte de un capac din piele.

UMi Zero 2 va fi fabricat din metal lichid, iar din punct de vedere al designului acesta pare a fi o combinație într Samsung Galaxy S6, iPhone 6 și LG G4. Lista de specificații va include un procesor MediaTek, 4GB RAM și o cameră foto de 20 de megapixeli. Lansarea oficială ar urma să aibă loc până la finalul acestui an.