28 ian. 2015 | 14:50

iOS 8.1.3 rezolvă cele mai mari probleme de care s-au plâns utilizatorii

ACTUALITATE
iOS 8.1.3 rezolvă cele mai mari probleme de care s-au plâns utilizatorii

Cel mai recent la sistemul de operare pentru iDevice-uri, cu numele iOS 8.1.3, reuşeşte să remedieze cele mai mari probleme cu care v-aţi confruntat recent.

Lansarea noului iOS 8 a fost una încărcată de evenimente neplăcute pentru compania americană. Posesorii de iDevice-uri, în loc să se bucure de funcţiile noi, s-au enervat că au o autonomie infimă la aparate sau, în cazul iOS 8.1.1, că au pierdut funcţia de telefon de la iPhone 6. O altă categorie de utilizatori a început să se plângă în legătură cu sau iPad pentru instalarea celui mai nou iOS. Majoritatea problemelor cunoscute şi unele mai puţin cunoscute au fost soluţionate odată cu lansarea noului iOS 8.1.3 disponibil de acum câteva ore.

În primul rând, pe lângă faptul că se laudă cu sporirea performanţei şi soluţionarea mai multor bug-uri, iOS 8.1.3 reuşeşte să micşoreze semnificativ cantitatea de spaţiu de care aveţi nevoie pentru instalarea de actualizări. În plus, rezolvă o problemă care mă deranja deja de câteva luni, aceea de a nu afişa aplicaţii în momentul în care căutaţi un nume prin intermediul Spotlight. Deşi nu am experimentat-o la prima mână, acelaşi update ar trebui să remedieze o problemă care nu permitea introducerea parolei la un ID Apple la iMessage şi Facetime în Settings.

În captura de mai sus ar trebui să vedeţi toate particularităţile soluţionate de iOS 8.1.3. Nu este vorba de nici o funcţie nouă, fapt evident şi din prisma faptului că vorbim de o schimbare minoră de versiune. Aştept acum să-l folosesc câteva zile pentru a mă lămuri dacă nu cumva Apple a remediat nişte probleme doar pentru a crea altele noi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele