Apple, dat în judecată pentru dimensiunea update-ului iOS 8

Apple, dat în judecată pentru dimensiunea update-ului iOS 8

Gigantul Apple a fost dat în judecată de către doi utilizatori de iPhone și iPad din Florida. Aceștia au intentat proces după ce au făcut update la iOS 8. 

Apple-iOS-8-pe-iPhone-5-8-630x420

Compania din Cupertino a fost criticată destul de vehement pentru faptul că a continuat să vândă smartphone-uri și tablete cu spațiu de stocare de 16GB, și se pare că această decizie a creat și mai multe probleme.

Paul Orshan și Christopher Endara, din Miami, Florida, sunt nemulțumiți de faptul că noua versiune a sistemului de operare iOS ocupă prea mult spațiu.

Aceștia folosesc dispozitive cu 16GB spațiu de stocare și actualizarea le-a limitat considerabil memoria pe care o au la dispoziție pentru imagini, muzică, aplicații sau filme.Mai exact, iOS 8 îi lasă pe utilizatori fără 23,1% din spațiul de stocare.

”Omisiunile și denaturările Apple sunt înșelătoare și induc cumpărătorii în eroare, deoarece nu menționează detalii pe care un cumpărător obișnuit le-ar lua în calcul înainte de a face o achiziție”, se arată în cererea înaintată de către cei doi bărbați tribunalului.

Mai mult, cei care au depus plângerea spun că Apple încearcă să îi forțeze pe utilizatori să cumpere spațiu de stocare pe platforma iCloud și acuză compania de faptul că refuză să permită folosirea instrumentelor terțe pentru transferul fișierelor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: