Înoată cu delfinii fără să te uzi: Google Street View te duce sub apele lumii

Înoată cu delfinii fără să te uzi: Google Street View te duce sub apele lumii

Google Street View ne-a dus în Hawaii, în gări și aeroporturi, chiar și pe râu. Acum, a sosit momentul să vedem cum arată universul subacvatic.

Google a publicat imagini din adâncurile a mai mult de 40 de mări și oceane, printre care se numără Samoa Americană, din Oceanul Pacific, și Insulele Chagos, din Oceanul Indian. Poți observa frumusețea ființelor subacvatice și întreaga lor lume fascinantă la care nu ai acces în fiecare zi.

Aceste imagini reprezintă un alt pas pentru Google, care până acum a păstrat tururile Street View la suprafață. Mai este important să știi că imaginile nu au fost publicate doar pentru a-ți arăta minunile din adâncimile apelor, ci și pentru a vedea cu ochii tăi consecințele poluării.

Google a creat imaginile în parteneriat cu XL Catlin Seaview Survey și Chagos Conservation Trust, companii care se ocupă cu studiul oceanelor și educarea oamenilor în legătură cu funcționarea ecosistemelor subacvatice. „Cunoașterea oceanului este cheia pentru conservarea vieții din interiorul său. Fiecare imagine este folosită și pentru a păstra o evidență digitală a mediilor subacvatice, pentru a putea monitoriza schimbările care au loc de-a lungul timpului”, a spus un reprezentant Google.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: