Încercați sistemul de operare Firefox OS printr-o aplicație de Android

Încercați sistemul de operare Firefox OS printr-o aplicație de Android

În cazul în care aveți de mult timp o curiozitate legată de Firefox OS, sistemul de operare pentru mobile al celor de la Mozilla poate fi experimentat cu ușurință.

Firefox OS nu este nici pe departe un sistem de operare foarte popular pentru mobile. Din pricina faptului că este destinat în principal pentru terminale foarte ieftine, există șanse foarte mici care operatorul vostru preferat de telefonie mobilă să aibă în oferă astfel de aparate. Din fericire, dacă erați de mult timp curioși cu ce s-ar putea să vină nou acea platformă, de acum există un mod foarte facil prin care puteți afla răspunsul. Este vorba de o nouă aplicație gratuită pentru Android. Deși la prima vederea ați putea-o considera foarte similară cu o temă, nu este deloc așa.

Aceasta este doar o simplă aplicație care incorporează majoritatea funcțiilor din Firefox OS într-un pachet ușor digerabil. Pentru că nu trebuie să vă radeți complet telefonul cu scopul de a experimenta un nou ROM, riscul asociat procesului este zero. În același timp, la un tap distanță, smartphone-ul vostru pare să se transforme într-unul cu Firefox OS. În același timp, după ce v-ați lămurit cu se mănâncă, aveți posibilitatea să ieșiți din aplicație, ca și cum v-ați uitat la un film și s-a terminat.

Aplicația în cauză este Firefox OS 2.5 Developer Preview și ilustrează cea mai recentă versiune a platformei pentru smartphone-uri creată de Mozilla. Singura problemă cu ea este că nu poate fi descărcată din Google Play. În schimb, APK-ul aferent, de care aveți nevoie la instalare, poate fi descărcat de la această adresă în doar câteva secunde, în funcție de viteza conexiunii voastre la internet.

Citește și: