În sfârșit, vei putea trimite GIF-uri pe Facebook

În sfârșit, vei putea trimite GIF-uri pe Facebook

Posibilitatea de a trimite GIF-uri pe Facebook fără o aplicație intermediară era unul dintre puținele elemente care îi lipseau uriașei platforme. Acum, însă, există și această funcție.

Până acum, cei care voiau să trimită un astfel de mesaj erau nevoiți să folosească Giphy sau să trimită pur și simplu un link, pe care persoana cealaltă să îl acceseze pentru a vedea conținutul, scriu cei de la Yahoo! Tech.

Acum, după o așteptare de aproape doi ani, Facebook și-a optimizat codurile suficient încât suportul pentru GIF-uri să fie nativ. Asta înseamnă că animația dintr-un link suportat pe site-uri precum Giphy, Tumblr sau Imgur va fi redată pe Facebook precum în mesajele de pe Messenger. Totuși, încă nu vei putea încărca pur și simplu GIF-uri într-o galerie, dar e un început bun.

Sprijinirea formatul arată acum o schimbare semnificativă în strategia Facebook. În loc de a permite GIF-uri, Facebook se axase pe fișiere video, introducând suport pentru videoclipuri cu redare automată încă de la sfârșitul anului 2013.

 giphy

Citește și:
Etichete: