05 sept. 2015 | 10:00

În sfârşit, Batman Arkham Knight merge cum trebuie pe PC

Gaming
În sfârşit, Batman Arkham Knight merge cum trebuie pe PC

Deși s-a lucrat foarte mult la Batman Arkham Knight, versiunea de PC a fost atât de slabă, încât s-a încetat comercializarea globală a titlului.

Batman Arkham Knight este, din multe puncte de vedere, un joc foarte reușit. Din păcate, deși inițial a fost anunțat atât pentru PC, cât şi pentru Xbox One și PlayStation 4, doar posesorii de console s-au putut bucura de el. Cei care încercau să-l joace pe computer aveau parte de sacadări și blocări chiar și pe configurații hardware impresionante. Jocul era aproape imposibil de jucat, mai ales pentru cei care aveau plăci video AMD.

Vestea bună? Un patch interimar pentru Batman Arkham Knight pentru PC a fost lansat oficial. Acesta se propagă automat prin Steam la această oră pentru toți cei care au titlul instalat. ,,Vești bune – testarea patch-ului interimar s-a finalizat şi acum este disponibil pentru toți cei care au deja Batman Arkham Knight.” Această postare a fost făcută pe forumul jocului de pe Steam. Din păcate, interimar este cuvântul cheie. Deși s-au rezolvat multe dintre probleme de performanță ale jocului prin această lansare, mai sunt numeroase componente care trebuie integrate într-o versiune finală a aceluiași update. În orice caz, vă puteți aștepta la o sporire semnificativă a numărului de cadre pe secundă afişate pe PC in-game datorită optimizărilor masive în ceea ce privește managementul de memorie RAM și video RAM (VRAM).

Părţile care lipsesc sunt suportul pentru configurațiile multi-GPU SLI şi Crossfire. Nu aveți parte de niciun DLC și conținutul digital incorporat în ”Season Pass” lipsește. Photo Mode şi alte câteva bonusuri de funcționalitate in-game de asemenea nu sunt disponibile.

Dacă aveți emoții să încercați noul patch, acestea nu sunt fondate. Cei care au avut deja ocazia să-l experimenteze sunt foarte încântați de beneficii. Cu puțin noroc, în curând poate vor reîncepe și vânzările de Batman Arkham Knight pentru PC în magazine.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele