Cel mai bun telefon Microsoft e peste HTC One M9 și iPhone 6 Plus. Cum a reușit performanța

Cel mai bun telefon Microsoft e peste HTC One M9 și iPhone 6 Plus. Cum a reușit performanța

Într-un test comparativ pe partea de abilităţi foto, a învins detaşat iPhone 6 Plus, Galaxy Note 4, Galaxy S5, HTC One M9 şi Nexus 6.

Deşi vedem numeroase teste referitoare la performanţa foto a celor mai populare smartphone-uri, există unele teste subiective mult mai atrăgătoare. La fiecare câteva luni, cei de la PhoneArena realizează un test pe orbeşte, în urma căruia, decizia referitoare la calitate, o iau cititorii fără să ştie exact ce terminal votează. De această dată, aparatele participante la test au fost iPhone 6 Plus, Galaxy Note 4, Galaxy S5, , Nexus 6 şi Lumia 930.

Deşi este evident deja de câţiva ani că telefoane de vârf din gama Lumia au o cameră foarte bună, chiar dacă restul specificaţiilor hardware se află sub medie, prea puţini se aşteptau la un astfel de rezultat. Lumia 930 a ieşit pe primul loc în top preferinţelor cititorilor cu 6.032 de voturi. În condiţiile în care poziţiile următoare din clasament au fost ocupate de Galaxy Note 4 cu 5.936 voturi şi iPhone 6 Plus cu 4.344 voturi, este evident că, cel puţin între primele două poziţii, diferenţa nu a fost foarte mare.

lumia_930_blind_camera-640x543

Mult mai jos în top s-a aflat One M9 cu 1.247 de voturi, vârful de gamă al celor de la HTC fiind detronat de Galaxy S5 cu 3.282 de voturi şi Nexus 6 cu 3.965 voturi. Câteva mostre pentru fotografiile de test care au dus la obţinerea acestor rezultate găsiţi în imaginile de mai sus. Totuși, în această întrecere nu a fost inclus Samsung Galaxy S6. Un review al camerei foto găsești pe „Playtech”.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: