Al treilea episod din Game of Thrones vine pe Sony PS3 şi PS4

Al treilea episod din Game of Thrones vine pe Sony PS3 şi PS4

Dacă aveţi o afinitate pentru , este aproape imposibil să nu vă jucaţi şi jocul omonim al celor de la Telltale Games.

În colaborare cu HBO, cei de la au lansat în luna decembrie a anului trecut primul episod dintr-un joc episodic intitulat Game of Thrones. La câteva luni de atunci, am ajuns deja la partea a treia dintre cele şase părţi programate în total.

Dacă aţi ajuns să empatizaţi cu clanul Forrester din jocul Game of Thrones al celor de la Telltale Games aşteptaţi cu nerăbdare cel de-al treilea episod din serie. Intitulat The Sword in the Darkness, acest capitol se lansează astăzi pentru PlayStation 4 şi PlayStation 3 prin intermediul PlayStation Store. Propagarea titlului va începe din America de Nord, dar nu ar trebui să dureze prea mult până ajunge şi la noi.

got-ps4-640x360

În ceea ce priveşte acţiunea din noul episod, aceasta va gravita, ca şi până acum, în jurul membrilor familiei Forrester. Asher, fiul plecat în exil, reuşeşte de această dată să ajungă în Mereen în căutarea unei armate menită să fie folosită împotriva clanului Whitehills. Mira, aflată în King’s Landing încă din primul episod, face tot posibilul să se strecoare prin meandrele politicii din familia regală, încercând să-şi ajute pe cât posibil familia aflată la distanţă

Pentru că vorbim de un titlul cross-platform, nu ar trebui să dureze decât câteva zile până veţi putea pune mâna pe episodul al treilea din populara serie pe iPad, PC sau Xbox, pe lângă PS3 şi PS4.

 

Citește și: