04 mart. 2015 | 06:19

În curând, ceasurile Android Wear vor fi compatibile cu iPhone

ACTUALITATE
În curând, ceasurile Android Wear vor fi compatibile cu iPhone

Pentru simplul fapt că există un , Google lucrează intens la compatibilitatea dintre Android Wear şi iDevice-uri.

Pornind de la numele de Android Wear, este evident că orice gadget construit pe această platformă este menit să funcţioneze în tandem cu gadgeturile care rulează Android, indiferent dacă este vorba de telefoane sau tablete. Singurele excepţii de la regulă constau în ceasurile inteligente care îndeplinesc şi funcţie de telefon fără să mai aibă nevoie un smartphone în preajmă, dar acelea reprezintă altă mâncare de peşte.

Ideal ar fi ca toate ceasurile atrăgătoare cu Android Wear să poate afişa şi notificări de pe dispozitive cu iOS. Pe marginea acestui subiect, cei de la Google nu au afirmat niciodată că o astfel de interacţiune ar fi imposibilă, doar că nu au făcut nici un pas în materializarea ei. Zilele trecute au apărut primele zvonuri cum că cei de la Google vor să introducă, printr-un update la Android Wear, suportul pentru iOS. Un internaut cu foarte mult timp liber a reuşit deja să trimită cu succes notificări de pe un , fără a putea profita şi de alte funcţii ale ceasului.

Primele informaţii referitoare la o lansare oficială pe marginea acestui subiect provin de la o publicaţie franceză. Regretabil este faptul că momentan nu ştim dacă va fi vorba de compatibilitate 100% între toate funcţiile şi aplicaţiile ceasului şi un iDevice sau va fi vorba de o compatibilitate parţială. Întrebaţi direct dacă există un grăunte de adevăr în aceste zvonuri, oficialii companiei americane au afirmat că nu au nimic de spus public ,,la această oră”, refuzând în continuare să nege cu desăvârşire că o astfel de lansare ar fi absurdă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele