Cadouri de Valentine’s Day pentru el – arată-ți iubirea cu un gadget inedit

Cadouri de Valentine's Day pentru el – arată-ți iubirea cu un gadget inedit

În cazul în care ești în căutare de cadouri de Valentine’s Day pentru el, am încropit o listă cu gadgeturi care îi vor aduce iubitului tău zâmbetul pe buze.

Oficial a început luna iubirii. Fie că vrei să faci un cadou de Valentine’s Day, sau că ești mai tradiționalistă și vrei să îi iei iubitului sau soțului un cadou de Dragobete, noi am selectat câteva jucării pentru oameni mari.

Camera auto Vico Marcus 1

Dacă e șofer, știi deja cât de mult ține la mașina lui. Nimic nu-l ajută mai bine în trafic decât o cameră auto. Vico Marcus 1 filmează la rezoluție full HD, la un unghi de până la 140 de grade. Asta înseamnă că orice detaliu va fi înregistrat la claritate maximă. Puteți cumpăra camera auto de aici.

Cadouri de Valentine’s Day pentru el – Power Up 2.0

Inițial ne gândeam să recomandăm o dronă Parrot Drone, dar ne-am dat seama că, iubitului tău, ca oricărui bărbat adevărat, îi va plăcea mai mult să-și construiască singur un gadget. Power Up îl lasă să-și creeze o dronă din orice avion de hârtie. E un gadget pe care va putea să-l folosească pentru a-ți transmite mesaje romantice din camera cealaltă și un cadou de Valentine’s Day perfect pentru amândoi. Și, fie vorba între noi, nu e mult de asamblat, așa că nu ai să-l auzi înjurând de frustrare. Poți cumpăra kit-ul de aici.

cadouri valentines day pentru el power up

Everything Chair II

Orice rege are nevoie de o regină, dar te-a găsit pe tine deja, așa că tot ce îi mai trebuie este un tron. Everything Chair II este tronul de care iubitul tău are nevoie. Are suporturi de pahar, pentru a-i ține berea în siguranță, și difuzoare incoporate, pentru un sunet surround. Se poate conecta la consolele de jocuri și partea cea mai bună este că e gonflabil. Când te-ai plictisit ca el să se joace, scoți capacul și îl dai cu fundul de pământ. De asta zic americanii ”falling in love”, nu? Cumpără-l de aici.

Cadouri de Valentine’s Day pentru el – Air Keyboard

Știm că iubitul tău e un leneș uneori și că te pune pe tine să te ridici să dai pauză la film cât se duce el să dea o raită prin frigider. Aici îți vine în ajutor un Air Keyboard. El va adora faptul că poate butona de la distanță și tot ce mai trebuie tu să faci este să îl convingi să caute filmul ăla romantic pe care voiai să-l vezi de atâta timp. Crede-ne, o va face. Cumpără-i un Air Keyboard de aici.

cadouri valentine's day pentru el air keyboard

Robosapien V2

Dacă mereu se plânge că nu are timp să iasă cu prietenii în oraș, e timpul să-i aduci un prieten acasă. Nu-ți face griji, robotul Robosapien nu-l va îndemna la prostii și nici nu îți va face mizerie în bucătărie. Este un gadget dotat cu senzori de mișcare, senzori sonori stereofonici, senzori tactili, cameră video color ce recunoaște texturi, culori și obiecte. Poate fi învățat să facă multe și îl găsești aici.

Lampa Star Wars

Ăsta e un cadou pe care îl poate ține în acasă, dar de care beneficiați amândoi. Lămpile Star Wars vin în două modele, Darth Vader sau Stormtrooper și fiecare poate avea o utilitate diferită. De exemplu, Darth Vader luminează camera în roșu, pentru momentele… fierbinți…, iar Stormtrooper emite o lumină liniștitoare și poți lăsa lampa să te vegheze în nopțile friguroase când el este plecat în deplasări. Fă alegerea corectă și ia-i una dintre lămpi de aici.

cadouri valentines pentru el lampa star wars

Cadouri Valentine’s Day pentru el – Protectorul Yoda

Șansele ca prietenului tăi să-i placă Star Wars sunt foarte mari și cum să-i spui mai bine ”meu sufletul pereche ești tu” decât cu un Yoda în miniatură. Yoda Protector se bagă în USB și sperie persoanele care vor se apropie de birou cu lumini și sunete. Cadoul ăsta este mai bine să-l convingi să îl ia la serviciu, ca să nu te sperie pe tine când verifici, dintr-o curiozitate perfect normală, istoria browserului lui. (Știm că faceți asta, dar e unul dintre motivele pentru care vă iubim). Cumpără-i un Yoda de aici.

Cadouri Valentine’s Day pentru el – Proiector pentru smartphone

Dacă tot timpul te chinui să vezi când iubitul tău îți arată clipuri video cu pisicuțe pe smartphone, rezolvă problema cu acest proiector pentru telefon. E un cadou de Valentine’s Day perfect pentru el. Are un principiu de funcționare foarte simplu, se asamblează ușor (și el se va simți bine că a montat ceva), iar tu te vei bucura de toate drăgălășeniile pufoase pe peretele camerei. E ieftin și îl poți lua de aici.

cadouri valentines day pentru el