Ia-ți o tabletă cu Windows, ieftină și cu specificații decente, la numai 349 lei

Ia-ți o tabletă cu Windows, ieftină și cu specificații decente, la numai 349 lei

UTOK ne-a obișnuit cu campanii fulger, de 24 de ore, ce vizează un singur produs, iar astăzi, tableta UTOK i800 poate fi cumpărată cu o reducere de 42%.

Cei care au un buget limitat dar vor un dispozitiv portabil care să ruleze Windows 8.1 nu trebuie să cheltuie mai mult de 349 lei. Cei de la UTOK au o reducere de 42% la modelul i800 din portofoliu.

Transformând reducerea în lei, UTOK oferă tableta cu procesor Intel Atom cu patru nuclee și Windows 8.1 cu 250 de lei mai puțin decât în mod normal. Specificațiile continuă cu 1GB RAM, 16GB memorie flash și slot microSD, ecran IPS HD de 8 inch, WiFi, Bluetooth.

UTOK i800 oferă utilizatorilor o licență gratuită Microsoft Office 365 Personal, timp de un an și 1TB de stocare în OneDrive, soluția cloud dezvoltată de către Microsoft. Pe lângă specificațiile hardware și software, tableta UTOK i800 beneficiază de o construcție din aliaj și sticlă, oferind atât o rigiditate ridicată, cât și un design plăcut.

Dacă te-ai gândit de ceva timp să încerci o tabletă cu Windows 8.1, UTOK i800 poate fi cumpărată de AICI cu numai 349 lei, timp de 24 de ore, de pe site-ul UTOK.

Citește și:
Etichete: