25 nov. 2015 | 10:57

Huawei Mate 8 este gata de lansare și arată spectaculos

ACTUALITATE
Huawei Mate 8 este gata de lansare și arată spectaculos

Dacă vă numărați printre cei care așteaptă cu interes noul phablet metalic de la Huawei, sunt șanse foarte mari ca Huawei Mate 8 să nu vă dezamăgească.

Fanii terminalelor chinezești de calitate sunt foarte curioși în legătură cu abilitatea celor de la Huawei de a lansa un nou terminal cu specificații de top care să reușească, în egală măsură, să fie inovativ și atrăgător. Toate răspunsurile la astfel de dileme le vom afla pe 26 noiembrie, în mai puțin de 24 de ore. Până atunci însă, au început să circule pe internet noi imagini menite să ilustreze exteriorul aparatului. Ca urmare, știm mai bine la ce ne putem aștepta când vine vorba de Huawei Mate 8.huawei mate 8-2

Noul smartphone Huawei Mate 8 va fi disponibil din start în trei variante de culori. În funcție de preferința personală vă puteți orienta că argintiu, auriu și cupru. Deoarece mai mulți producători au căzut de acord în legătură cu poziționarea senzorului de amprentă sub camera principală, cei de la Huawei nu se distanțează de rețeta devenită clasică și amplasează și ei respectivul cititor în același loc. Tot la capitolul construcție, la baza aparatului, de o parte și de alta a portului USB, veți găsi amplasate două difuzoare.

În ceea ce privește display-ul Full HD de 6 inci care va defini partea din față a dispozitivulu, acesta parte să fie construit în jurul telefonului pentru a elimina complet impresia de ramă. Acest efect este obținut prin utilizarea unei sticle 2.5D plasată peste ecran. La capitolul performanță, acesta va folosi noul SoC Kiri 950 cu 3 sau 4GB RAM. Memoria internă va fi de 32 sau 64GB, iar camera principală va avea 16 sau 20 megapixeli cu bliț dual LED. Camera frontală va fi de 8 megapixeli. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 6.0 Marshmallow mascat de cea mai nouă versiune a interfeței Huawei Emotion UI.

huawei mate 8 new render

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele