HTC pregătește lansarea unui smartwatch. Va fi prezentat odată cu HTC One M9

HTC pregătește lansarea unui smartwatch. Va fi prezentat odată cu HTC One M9

Toată lumea abia așteaptă să vadă noul smartphone HTC One M9 (Hima), iar acum se pare că vom avea și mai multe motive să fim entuziasmați de evenimentul taiwanezilor.

Știm deja că urmașul lui HTC One M8, unul dintre cele mai bune smartphone-uri ale anului trecut, va fi lansat în cadrul unui eveniment special, pe data de 1 martie.

Acum, s-ar părea că taiwanezii plănuiesc să intre în forță și pe piața de gadgeturi inteligente purtabile. O sursă apropiată companiei a declarat, pentru Bloomberg, că pe 1 martie vom vedea și primul smartwatch al HTC:

Potrivit sursei citate, smartwatch-ul HTC va fi construit special pentru persoanele active, fiind un accesoriu bun pentru fitness. Pentru asta, taiwanezii ar fi colaborat cu cei de la Under Armour, companie specializată în servicii, accesorii și aplicații pentru fitness.

Nu este prima dată când auzim zvonuri despre un accesoriu purtabil inteligent creat de HTC. La sfârșitul anului trecut, se discuta posibilitatea lansării unei brățări pentru fitness, în prima parte a lui 2015.

Citește și: