HP vrea să te cucerească cu acest hibrid stilat pe care ți-l poți permite

HP vrea să te cucerească cu acest hibrid stilat pe care ți-l poți permite

HP a lansat o nouă gamă de laptopuri și de tablete, însă un hibrid a atras cel mai mult atenția. Se umește HP Pavilion X2 și este gadgetul perfect pentru cei care caută un dispozitiv stilat și accesibil ca preț. 

Să faci un dispozitiv 2 în 1 bun nu este deloc greu. Totuși, să faci un dispozitiv 2 în 1 ieftin și bun se poate dovedi o provocare. Cei de la HP par să fi ales mixul perfect de specificații, design și preț cu noul lor Pavilion X2, un hibrid cu specificații mid-range și aspect foarte plăcut.

Pavilion X2 dispune de un display de 10,1 inch care se conectează, printr-un sistem magnetic, la o tastatură dedicată. În spatele ecranului se află un procesor Intel Atom și 2GB memorie RAM, specificații capabile să susțină Windows 8.1 (și, în curând, Windows 10). Spațiul de stocare este de 64 sau 32GB, în funcție de preferințe, iar cei care vor îl pot extinde printr-un card microSD.

În afară de portul microSD, HP Pavilion X2 mai dispune și de un port USB Type C, care poate fi folosit atât pentru încărcare cât și pentru transferul de date, de un port USB 2.0 și de unul micro HDMI.

Sistemul va fi disponibil începân de luna viitoare și versiunea cu 32GB spațiu de stocare va costa 299 de dolari.

hp-x2_01-680x527

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: