HP Elite x2 1011 G1 este un hibrid fără defecte

HP Elite x2 1011 G1 este un hibrid fără defecte

Deşi o astfel de lansare nu este surprinzătoare, noul HP Elite x2 1011 G1 este un cu multe beneficii şi aproape nici un defect.

Am afirmat de mai multe ori în ultimele câteva săptămâni că 2015 s-ar putea să fie anul în care laptopurile şi sistemele desktop, prin versiuni modernizate, revin în actualitate. Asta nu înseamnă însă că nu vom fi în continuare asaltaţi cu hibride atrăgătoare în felul lor. În definitiv, acestea au nişte beneficii semnificative. Pot fi transformate uşor în tabletă sau laptop şi, în anumite circumstanţe, tastatura poate fi lăsată acasă pentru obţinerea unui pachet mai portabil.

Un sistem construit pe astfel de principii este noul Elite X2 1011 G1. Dintr-un punct de vedere, acesta poate fi clasificat în egală măsură ca fiind un ultrabook şi o tabletă. Cu alte cuvinte, se pretează pentru un volum mult mai mare de scenarii de utilizare. Este construit în jurul unui display HD sensibil la atingere de 11,6 inci, iar la interior ascunde cele mai noi procesoare Intel Core M, o cantitate de memorie RAM generoasă de 8GB şi un SSD care, în funcţie de buget, poate ajunge până la 512GB. Standard, acesta va fi limitat la 128GB. La capitolul bonusuri, merită trecute în revistă sistemul audio DTS Studio Sound şi suportul pentru conectivitate LTE. Nu lipsesc, desigur, din acelaşi pachet, nici Bluetooth 4.0 sau WiFi. Ca detalii de fond, conexiunea 4G necesită un microSIM cu un abonament de date asociat, în timp ce cei care doresc extinderea rapidă a spaţiului de stocare pot apela fără probleme la un microSD.

Nu avem încă informaţii legate de preţ sau disponibilitate, dar ar trebui să ajungă la primii utilizatori în doar câteva săptămâni, în fiecare colţ al mapamondului.

hp-elite-x2-620x640

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: