HP Envy x2 13t este un nou hibrid cu procesor Intel Core M

HP Envy x2 13t este un nou hibrid cu procesor Intel Core M

Deşi cei de la HP sunt în plin proces de restructurare, asta nu înseamnă că nu fac eforturi să lanseze noi produse precum x2 13t.

hp-envy-x2

La scurt timp după lansarea noilor tipuri de procesare cu consum redus de energie, noile Intel Core M îşi găsesc loc în tot mai multe sisteme, mai scumpe sau mai ieftine. Din cea de a doua categorie face parte noul Envy x2 13t pe care îl puteţi vedea şi în imaginea de mai sus.

Acest sistem, ca de fiecare dată, este complet personalizabil din punctul de vedere al configuraţiei interne, dar varianta de bază va începe de la 800 de dolari. Va rula o versiune completă de Windows 8.1 şi, pe lângă un procesor pe arhitectură Intel Broadwell, va avea un display de 13 inci. Rezoluţia standard a acestuia este 1366 x 768 de pixeli, dar opţional puteţi investi fără probleme într-un panou Full HD. Partea din faţă va fi flancată de două difuzoare puternice Beats Audio.

Inclus în pachet va fi şi docul cu tastatură şi touchpad, necesar pentru a transforma tableta într-un notebook clasic. Tot pentru întărirea caracterului de laptop al HP Envy x2 13t merită să aveţi în vedere faptul că tastatura este luminată şi nu veţi avea nici o problemă în a lucra noaptea. Spaţiul de stocare maxim poate veni sub forma unui SSD de 512GB, în timp ce cantitatea de memorie RAM nu poate depăşi 8GB. Dacă restul echipamentelor wireless din casă sunt compatibile cu acest standard, merită reţinut şi suportul pentru IEEE 802.11ac.

HP Envy x2 13t a avut deja parte de lansarea oficială, deci ţine doar de distribuitori locali să vedeţi şi pe rafturile magazinelor din România acest gadget.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: