Heroes Of The Storm – popularul MOBA de la Blizzard primeşte o dată de lansare [VIDEO]

După o lungă perioadă de beta şi multiple speculaţii, primul joc de tip MOBA al celor de la Blizzard, primeşte o dată oficială de lansare.

Dacă de-a lungul anilor aţi dezvoltat o fascinaţie pentru jocuri gen DOTA sau League of Legends, este foarte probabil să fiţi foarte încântaţi de noul anunţ al celor de la Blizzard.

Heroes of the Storm nu este nici pe departe primul joc de acest tip de pe piaţă, dar având în vedere că vine din mâinile creatorilor Diablo şi Starcraft, are mari şanse să fie un succes răsunător. Trecând însă peste detaliile de fond, important este că-l veţi putea experimenta începând cu data de 2 iunie.

Acest anunţ vine după o lungă restrâns în care cheile de acces au fost la mare căutare pe internet. Premergător lansării, Blizzard va mai da drumul la o perioadă de beta public începând cu 19 mai. Din acel moment, vă puteţi decide dacă acest titlu merită să vă consume un număr semnificativ de ore din viaţa voastră.

Precum Hearthstone, Heroes of the Storm va fi un joc free to play. Veţi avea posibilitatea de a investi bani, dar acest gest nu va fi obligatoriu. Bani reali vor putea fi cheltuiţi pentru a debloca mai mulţi eroi, mai multe variaţii de costume şi alte particularităţi cosmetice. Cu alte cuvinte, se va aplica acelaşi sistem pe care l-aţi întâlnit în DotA 2 sau LoL.

Ca o veste bună pentru cei care au investit deja multe ore de joc în beta-ul de Heroes of the Storm, Blizzard a ţinut să menţioneze că tot progresul dobândit in-game va fi transferat în versiunea finală a titlului. Acelaşi lucru este valabil şi pentru care vor intra prima oară în joc din perioada beta-ului publi ce începe luna viitoare.

13:49 21.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video