Heroes of the Storm, cel mai nou joc Blizzard, e lansat oficial

Când cei de la Blizzard au vrut să creeze un mod pentru StarCraft 2 ca să le arate gamerilor de ce e în stare noul joc, le-a ieșit un nou titlu pe care l-au lansat oficial pe 2 iunie. Acesta e Heroes of the Storm, un joc care schimbă gândirea stilului Multiplayer Online Battle Arena (MOBA).

După titluri imense, precum StarCraft, Diablo sau World of Warcraft, Blizzard a reușit să atragă atenția lumii gamingului prin jocul Heroes of the Storm. A început în urmă cu câțiva ani drept un mod pentru StarCraft 2, a fost testat în companie și s-a decis că este atât de bun, și suficient de interesant, cât să fie de sine stătător, nu ascuns în alt titlu al companiei. HOTS preia eroi din jocurile Blizzard, creează unii noi și va fi într-o continuă dezvoltare de-a lungul viitorului an.

Spuneam că acest joc schimbă puțin ceea ce se întâmplă în mediul MOBA. Asta pentru că în loc să tragi să fii cel mai puternic, munca în echipă este esențial. Astfel, jucătorii sunt mai puțin egoiști și se pot folosi mai bine de puterile pe care le au împreună. Odată cu lansarea, Heroes of the Storm oferă peste 30 de eroi şi şapte hărţi, fiecare cu provocări unice pe care jucătorii trebuie să le depăşească.

Jocul este unul free to play, iar jucătorii îşi pot personaliza eroii cu ajutorul skin-urilor şi vor putea alege dintr-o serie de mount-uri care îi pot ajuta să se deplaseze mai rapid pe hartă. HOTS este disponibil pe Windows și Mac OS X. Ai la dispoziție șapte moduri de joc, unele fiind evidente, cum ar fi TutorialTraining sau Versus AI. Modurile interesante sunt Quick Match, cu sesiuni de 20 de minute, Hero LeagueTeam League sau Custom Games, acesta din urmă fiind folosit pentru turnee.

Unul dintre punctele interesante ale jocului, pe lângă ce poți face în el, este „importul” din Diablo 3 a eroinei Johanna. Ea își păstrează unele puteri de care dispunea, cum ar fi Shield Glare, care orbește inamicii o scurtă perioadă de timp, și prin Falling Sword se poate teleporta într-un alt loc pe câmpul de luptă pentru a-și surprinde adversarii. Jocul este gratis, cum am spus, dar ca să adaugi elementele eroilor tăi, cumperi. Există ceea ce se numește un Starter Pack, care în România va costa 90 de lei, cu aproximativ 60% mai ieftin decât dacă ai cheltui banii în joc pentru aceleași bunuri.

Heroes of the Storm lansare in Londra-3

 

17:55 02.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video