Cum ajungi în Diablo 3 cu un caracter la nivelul 70 într-un minut [VIDEO]

În mod normal, durează câteva zeci de ore pentru a ajunge în cu un personaj la nivelul 70. Se pare însă că există şi excepţii surprinzătoare de la regulă.

Conceptul de fast-leveling nu este nici pe departe unul nou. Profitând de anumite vulnerabilităţi sau diverse trucuri, în foarte multe jocuri există metode prin care puteţi înşela sistemul pentru a vă dezvolta rapid abilităţile unui caracter. Deşi astfel de acţiuni taie foarte mult din farmecul unui joc, unii le caută cu lumânarea.

De această dată este vorba de un internaut cu pseudonimul Dat Modz care a reuşit să atingă nivelul 70, maxim în Diablo 3, în doar 65 de secunde. Până la această oră, performanţa este nemaiîntâlnită în titlul celor de la . În contextul potrivit, clipul de mai jos poate funcţiona chiar şi ca un tutorial. Din păcate, trebuie să se alinieze planetele într-un mod remarcabil pentru a atinge această performanţă.

În primul rând, demonstraţia de fast-leveling a fost posibilă doar cu ajutorul altor jucători. Aceştia din urmă i-au facilitat accesul lui Modz către nivelul secret supranumit Cow Level. Din start, acel gest s-a reflectat într-un salt semnificativ de experienţă. Nu au lipsit din ecuaţie nici câteva obiecte care, în combinaţia potrivită, facilitează acumularea rapidă de experienţă. Printre acestea se numără Hellfire Ring modat cu Gem of Ease, Leoric’s Signet – utilizată la nivelul potrivit şi o cască cu un Ruby în socket.

Rezultatul final este destul de impresionant, chiar dacă nu este foarte uşor de copiat.

Alexandru Puiu
18:00 28.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video