Hasbro a reinventat animalele de companie prin Joy for All

Hasbro a reinventat animalele de companie prin Joy for All

Aceeași echipă de dezvoltatori care în trecut v-a oferit Transformers și Țestoasele Ninja, Hasbro se reorientează către jucării sub formă de animale de companie.

De-a lungul anilor, a devenit imposibil să nu fi auzit de Hasbro, mai ales de când parteneriatele companiei din industria cinematografică s-au reflectat în vânzări de milioane de euro global. Deoarece, de curând, banii nu au mai fost o problemă, același gigant din industria jocurilor s-a decis să-și extindă domeniul de activitate cu un set de păpuși inteligente.

Ilustrate în imaginile alăturate sunt cele mai noi creații marca Hasbro. Acestea poartă numele de Joy for All și sunt destinate în special vârstnicilor. În contextul în care de obicei am văzut jucării Hasbro pentru cei mici, momentan este foarte dificil de apreciat dacă decizia aducerii pe piață de pisici de jucărie a fost una inspirată și profitabilă. Per ansamblu, noile creații arată foarte bine și par surprinzător de realiste, mai ales când vine vorba tipul reacțiilor la mângăieri și alintat. Pisicile din gama Joy for All știu să miaune când sunt atinse și, în funcție de circumstanțe, chiar și să vă uimească prin rostogoliri pe spate pentru  a fi mângâiate pe burtă sau ațipit.

,,Animalele de companie Joy for All sunt create pentru a aduce un nivel de comfort, compasiune și divertisment celor vârstnici din famila voastră. Cu o blană realistică, abilități de mieunat și tors, datorită senzorilor răspunde la mângăieri și îmbrățișări, la fel ca o pisică familiară, cu reacții pisicești. Gama Companion Pets livrează o experiență liniștitoare, de bucurie ce inspiră zâmbete, răs și amintiri plăcute pentru oameni de toate vârstele.” În definitiv, cei de la Hasbro sunt foarte mândri de creația lor și așa ar și trebui să fie. Costă doar 100 de dolari, are o autonomie mare și este disponibilă într-o varietate semnificativă de culori din care să alegeți.

Joy for all hasbro jucarie varstnici

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: