Hasbro a lansat binoclu 3D pentru iPhone si iPod touch

Hasbro a lansat binoclu 3D pentru iPhone si iPod touch

Hasbro MY3D, MY3D

Hasbro si-a facut loc in lumea divertismentului 3D cu o… da, jucarie de dispozitiv, care poate reda continut 3D prin iPhone si iPod Touch. In cazul in care nu stiati, Hasbro este una dintre cele mai mari companii de jucarii din lume, cam a doua dupa Mattel.

Se numeste MY3D si permite vizionarea filmuletelor 3D, rularea unor jocuri 3D si chiar folosirea camerei din iPhone. Incorporeaza modelele recente de iPhone si iPod Touch, iar cu ajutorul unor aplicatii produce continutul 3D.

Practic, sunt doua lucuri de facut, asta daca aveti iPhone-ul sau iPod Touch-ul: se descarca o aplicatie si se ataseaza iPhone-ul in compartimentul special creat in MY3D, iar imaginile sunt redate in forma tridimensionala. Aveti in continuare o intreaga galerie de imagini:

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Hasbro MY3D/]

Dispozitivul are doua deschizaturi, astfel incat sa permita interactionarea cu display-ul tactil al iPhone-ului. Este compatibil cu modelele recente de la Apple: iPhone 3G, iPhone 3GS si iPhone 4 [review], precum si cu generatiile a doua, a treia si a patra de iPod touch.

Aplicatiile pentru MY3D, descarcabile din App Store, sunt momentan gratuite si includ urmatoarele titluri: Presents, 360° Sharks, Sector 17,  Teleport L.A., Bubble Bolt, Tunnel Pilot si Shatterstorm. Ulterior, unele vor intra contra-cost, probabil in functie de succesul pe care il vor avea.

Dispozitivul in sine MY3D va costa 35 de dolari, dar partea mai putin placuta este ca nu se intrevede comercializarea in afara SUA.

Oricum, este clar, dupa lansarea pe ecrane medii, de tip TV si monitoare, 3D-ul este impins tot mai mult de acum in doua alte directii de perocupare: ecrane mai mici si vizualizare fara ochelari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: