Hard disk-ul Sony care rezistă în orice condiție

Hard disk-ul Sony care rezistă în orice condiție

Noul hard disk lansat de Sony beneficiază de un strat de protecție suplimentar, cu ajutorul căruia poate rezista în aproape orice condiție.

Nu sunt foarte mulți cei care filmează documentare în pădurile tropicale sau în timpul expedițiilor montane, însă dacă te numeri printre ei, Sony a lansat un hard disk-ul potrivit pentru tine. Compania japoneză susține că hard disk-ul HD-SP1 poate stoca datele în siguranță și nu va fi afectat de șocuri, praf sau căzături, grație stratului protector suplimentar în care este învelit.

Carcasa exterioară este fabricată dintr-un cauciuc durabil și beneficiază de standardele IPX2 și IP5X (care elimină grijile cauzate de praf sau de o posibilă stropire), însă rezistența la căzături nu este garantată decât în cazurile în care înălțimea este de maximum 1,2 metri.

Noul software “Backup Manager 2.0” dispune de o funcție hibridă de backup. Astfel, funcția de back-up automat se activează atunci când hard disk-ul este conectat, salvând proiectele importante ale utilizatorului fără ca acesta să depună un efort suplimentar. Atunci când hard disk-ul nu este conectat, software-ul compatibil cu servicii de cloud precum Dropbox și Google Drive poate salva temporar fișierele în cloud, asigurând stocarea informațiilor în condiții de siguranță.

Alte caracteristici ale software-ului includ Password Protection Manager, dedicat maximizării securității și Data Transfer Accelerator, care permite salvarea și stocarea rapidă a tuturor datelor (500MB în 7 secunde) pe hard disk-ul de 1TB. Cât despre disponibilitate, acesta va putea fi achiziționat din luna octombrie în schimbul sumei de 500 de lei.

Etichete: