Gresso Regal te ajută să arunci cu banii pe o carcasă de iPhone

Gresso Regal te ajută să arunci cu banii pe o carcasă de iPhone

După o serie de telefoane exagerat de scumpe, cei de la Gresso vă ajută să daţi 1000 de dolari pe o carcasă de iPhone.

În ultimii ani, Gresso a devenit sinonim cu dispozitive şi accesorii exclusiviste. Au lansat întâi o serie generoasă de carcase de iPhone, iar la scurt timp după, au anunțat câteva smartphone-uri cu preţuri generoase.

Odată cu lansarea noii linii de carcase pentru iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, Gresso a revenit la vechile obiceiuri. Cu numele de T1, T2 sau T3, puteţi investi 1000 de dolari sau mai mult într-o carcasă realizată în mare parte din titan clasă 5. Acesta din urmă este unul dintre cele mai rezistente materiale la ora actuală, iar utilizarea sa în acest context promite să se reflecte într-un grad de protecție foarte ridicat pentru prețiosul vostru gadget.

gresso regal iphone

 

În mare parte, toate cele trei variante sunt identice, cu excepția unui insert de câțiva milimetri grosime. Pentru că în cazul T1 respectiva secțiune este realizată din același titan ca și carcasa, prețul este de 1000 de dolari. Având în vedere utilizarea aurului de 18 karate alb sau galben pentru banda de câțiva milimetri, Gresso Regal T2 şi T3 costă 1500 de dolari.

Partea plină a paharului este că aceste accesorii anunţate astăzi de Gresso sunt unele dintre cele mai ieftine din portofoliul său. Partea tristă este că, indiferent de modelul pe care îl veţi cumpăra, veţi plăti pe el mai mult decât pe iPhone-ul pe care îl veţi găzdui în interiorul său. Personal, mă încântă că noile carcase sunt diferite de restul gamei de produse Gresso Regal şi aurul a fost utilizat într-un mod elegant.

Citește și: