Google Search îți va spune mai multe despre artiști și seriale

Google Search îți va spune mai multe despre artiști și seriale

Cea mai nouă actualizare a Google Search vă oferă acces rapid la informații despre seriale TV și artiști din domeniul muzical.

În cazul în care vreți să ajungeți mult mai rapid la informații despre artistul vostru preferat sau serialul TV pe care l-ați urmărit cu interes în ultimele săptămâni, Google Search vă ajută foarte mult.

Motorul de căutare al celor de la Google s-a schimbat radical în ultimii ani. Acum, nu mai este vorba doar de o banală listă de rezultate pe care trebuie să o parcurgeți cu răbdare pentru a ajunge la informația care vă interesează. Pentru că ,,înțelege” sensul cuvintelor introduse în Google Search, cel mai popular motor de căutare din lume este acum capabil să vă ofere din start, fără nici un click suplimentar, detalii despre filme, regizori, lansări, aniversări și nu numai. În același timp, respectiva listă de funcții suplimentare se află într-o permanentă modernizare.

După cum se poate vedea în captura de mai jos, cel puțin pe mobile, Google Search vă va oferi un amalgam de detalii relevante despre formația sau solistul vostru favorit. Astfel, nu veți mai fi nevoiți să dați 2-3 click-uri pentru a afla dacă cineva și-a lansat un album nou în 2015. De același tratament special vor beneficia și serialele TV. Din păcate, cel puțin în prima parte a implementării noului proiect, acesta va fi disponibil doar pentru utilizatorii de Android, urmând să se extindă în câteva săptămâni și pe iOS.

,,Începând de astăzi, pe telefonul și tableta voastră cu Android, iar ulterior pe iOS, recomandări de cântece, versuri, coperți de albume și multe altele sunt doar la un tap distanță. Iar pentru seriale TV și filme, este mai simplu să explorați episoade mai vechi, mai noi sau viitoare, să primiți o recomandare pentru ce ar trebui să urmăriți în continuare, să verificați distribuția și să găsiți unde se difuzează în apropierea voastră.” Per ansamblu, Google are planuri mări cu noile funcții detaliate mai sus. Din păcate, va mai trece ceva timp până când toți artiști și toate seriale vor avea parte de acest tratament.
Google-Search

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: