Google sărbătorește Halloween-ul printr-un joc care creează dependență

Google sărbătorește Halloween-ul printr-un joc care creează dependență

Google a creat un Doodle în spiritul sărbătorii de Halloween prin care îți aduce un joc captivant chiar la tine în browser.

La fel ca în cazul fiecărui eveniment important, pentru a-l celebra, cei de la Google înlocuiesc clasicul logo al companiei cu un Doodle interactiv. Acum, cu ocazia sărbătorii de Halloween, care câștigă cât mai mult teren și la noi în țară, Google surprinde cu un logo simpatic, care cu un singur click te teleportează în lumea jocului.

Foarte similar cu senzația globală Flappy Bird, jocul te lasă să alegi între patru vrăjitoare, pe care trebuie să le ajuți să adune să zboare și să adune cât mai multe bomboane, evitând ciori sau fantome. Pentru asta, tot ce trebuie să faci este să apeși tasta de spațiu, în caz că te joci de pe desktop, sau ecranul telefonului, dacă ajuți micile vrăjitoare de pe mobil. Jocul, care este mai mult distractiv decât înfricoșător, poate crea dependență.

Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, care marchează sfârșitul verii și comemorarea morților. Potrivit misticilor, în noaptea de Halloween barierele dintre vii și morți sunt dărâmate, iar cei din urmă pot umbla liberi pe pământ.

Celții sărbătoreau Halloween-ul cu focuri de tabără și festinuri, dar celebrarea a evoluat, acum fiind la modă să ieși la colindat pentru dulciuri, să sculptezi dovleci, să mergi la petreceri tematice, să faci farse sau să te uiți la filme horror. Și, de ce nu, să te joci cu Doodle-ul celor de la Google, cât mai ai ocazia.

Etichete: