Google+ Photos se închide luna viitoare. Cum veţi fi afectaţi?

Google+ Photos se închide luna viitoare. Cum veţi fi afectaţi?
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
06:16 21.07.2015

După ce că Google+ a fost împărţit în două bucăţi, se pare că Google+ Photos va dispărea complet luna viitoare.

La începutul acestui an, reţeaua socială a celor de la Google a fost împărţită în Google+ Photos şi Google+ Streams. Respectivul anunţ a venit după ce s-a eliminat orice dubiu în legătură cu eşecul Google+ ca o alternativă fiabilă la Facebook.

Pentru că aveau deja infrastructura, de curând a fost anunţat Google Photos, o platformă de backup gratuit pentru toate fotografiile voastre, cu condiţia ca acestea să aibă o rezoluţie maximă de 16 megapixeli. Deşi Google+ Photos va înceta să mai funcţioneze începând cu data de 1 august, cei de la Google ne-au asigurat că fotografiile voastre sunt deja transferate automat în Google Photos. Anunţul a fost făcut de curând pe contul oficial de Google+ al Google.

În principiu, tranziţia ar trebui să se desfăşoare fără ca utilizatorii de conturi Google să fie afectaţi în vreun fel. ,,Într-un efort de a ne asigura că toată lumea are parte de cea mai bună experienţă foto pe care o putem oferi, pe 1 august, vom începe închiderea Google+ Photos, iniţial pe Android şi la scurt timp după pe web şi iOS.

Cum ziceam şi mai sus, utilizatorii nu ar trebui să fie afectaţi de această mişcare în bucătăria internă Google. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceţi voi este să vă asiguraţi că aveţi instalată pe iPhone sau Android noua aplicaţie Google Photos. Nu de alta, dar cu Google+ Photos va înceta să mai funcţioneze, riscaţi să nu vă mai puteţi accesa fotografiile dacă nu aţi folosit aceste link-uri de Google Play şi Apple App Store.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI