Google Maps pe iOS te ajută să nu te pierzi cu transportul public

Google Maps pe iOS te ajută să nu te pierzi cu transportul public

Noua versiune Google Maps pentru iOS te ajută să nu te pierzi în mijloacele de transport în comun în nicio țară în care călătorești. De asemenea, vine cu un sistem îmbunătățit al comenzilor vocale și dispune de mai multe culori care te ajută să îți stabilești traseu.

Google Maps folosește imagini preluate prin satelit pentru a cartografia și a oferi hărți stradale. De asemenea, dispune de funcții pentru planificarea traseelor pentru deplasarea pe jos, cu mașina, bicicleta sau transportul în comun. Cea mai nouă variantă Google Maps pentru iOS adaugă câteva noutăţi utile, chiar dacă nu vor schimba radical modul în care folosim acest serviciu.

Noua versiune te ajută să îți planifici mai uşor traseele printr-o mai mare diversitate de culori, în funcţie de mijlocul de transport folosit. Rutele cu transportul de suprafaţă vor apărea în culori diferite față de cele de metrou. Firește, rutele de metrou vor fi diferentiate și în funcție de magistrale. Aceste specificații vor ajuta în special turiştii, care se pot orienta mai simplu consultând hărţile Google şi hărţile oferi de mijloacele de transport, scrie The Next Web.

O altă noutate este posibilitatea de a vedea hărţile pe tot ecranul, fără interfaţa aplicaţiei. Pentru a înlătura caseta de căutare şi butoanele de pe ecran este de ajuns o singură apăsare oriunde pe hartă. De asemenea, pentru cei care călătoresc în Statele Unite ale Americii şi caută restaurante de calitate, există de acum și acum serviciul Zagat integrat. Aplicația este disponibilă în App Store.

Autor: Diana Bone

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: