Google Maps 2.0 pentru iOS – un update care conteaza

Google Maps 2.0 pentru iOS - un update care conteaza

una dintre solutiile cartografice perfecte pentru iDevice-uri, prin noul update a devenit mult mai buna. Google Maps iOS Update

Dupa ce i-a pe cu noua versiune a popularei aplicatii, Google a decis sa transpuna si pe iOS noua experienta de navigare prin Google Maps.

La cateva saptamani dupa ce a fost in beta, varianta reinventata de Maps.Google.com a ajuns in sfarsit si pe dispozitivele portabile create de Apple. Cu o serie de schimbari semnificative, aceasta iteratie merita fara probleme o schimbare a prefixului pana la 2.0. Google Maps arata la fel de bine pe iPad si pe iPhone datorita faptului ca, de acum inainte, vorbim de o aplicatie universala. Aduse de pe Android sunt o serie de functii noi care vor incanta teribil posesorii de iPhone-uri. Au mai fost introduse posibilitatea navigarii in interiorul cladirilor si componentele pentru descoperirea si explorarea de noi puncte de interes in zona in care va aflati. La capitolul straturi ale hartii, acum puteti opta si pentru biciclete, pe langa transport in comun, informatii de trafic sau incidente reportate.

Ca un mic detaliu, daca petreceti foarte mult timp departe de o conexiune la net si aveti nevoie de o harta, incadrati zona care va intereseaza din aplicatie si la adresa de cautare introduceti Ok Maps. Dupa ce ati apasat enter va incepe operatiunea de salvarea care ar trebui sa dureze doar cateva secunde, in functie de conexiunea la internet.

Prin faptul ca arata atat de bine pe iPad si ca a devenit mult mai eficient la a va sugera destinatii, Google Maps merita cu siguranta experimentat.

Citește și: