Google îți va permite să ai adresă de email personalizată

Google îți va permite să ai adresă de email personalizată

Pentru că aveţi toate motivele să fiţi încântaţi de adresa voastră de Gmail, Google vrea să vă ajute să folosiţi serviciul şi pentru adrese personalizate.

Din prima zi în care Google a lansat Gmail, v-aţi putut crea adrese de email @gmail.com. Nu a trecut mult timp până când cei care aveau adrese de email pe firmă, personalizate şi le-au putut înainta către acelaşi Gmail.

Din fericire, se pare că în curând nu va veţi mai fi nevoiţi să apelaţi la asfel de artificii pentru o adresă de email cu URL ataşat personalizat. Conform celor de la GSMArena, în curând veţi putea avea adresa nume@numepersonalizat.com direct de la Google la un preţ decent.

După cum puteţi vedea în imaginea de mai sus, preţul de start ar fi de 2 dolari pe lună pentru un email unic definit de voi. În mod evident, există anumite restricţii pentru alegerea unei astfel de adrese, dar acelea ţin mai mult de disponibilitatea domeniului ales de voi, decât de Google. Ca fapt divers, merită să aveţi în vedere faptul că spaţiul de stocare oferit împreună cu o adresa personalizată este de 15GB, identic cu planul gratuit ce vine la pachet cu orice adresă @gmail.com.

Gmail google adresa email personalizată

Un salt până la 5 dolari pe lună include posibilitatea aceleeaşi adrese personalizate, dar mai beneficiaţi în plus de dublarea spaţiului de stocare la 30GB, support online în cazul eventualelor probleme şi acces la unelte de business. În mod evident, acest plan se adresează mai mult firmelor mici şi mijlocii, dar nu vă împiedică nimeni să vă abonaţi.

În definitiv, noul serviciu ipotetic al gigantului din Mountain View sună foarte bine. Dacă v-aţi deschis o nouă afacere şi nu vreţi să treceţi prin procedura achiziţiei unui domeniu web şi configurarea propriilor adrese de email aferente acelui domeniu, soluţia Google vine ca o binecuvântare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI