Google a creat o extensie Chrome utilă pentru daltoniști

Google a creat o extensie Chrome utilă pentru daltoniști

Internetul nu este întotdeauna un loc ospitalier de vizitat dacă ești daltonist. Este foarte posibil să nu poți vedea bine nici logo-ul Chrome. Din fericire, cei de la Google găsesc mereu soluții ingenioase.

Recent, a fost lansată o extensie Chrome, Color Enhancer, care îți permite să modifici culorile browserului în funcție de nevoile tale. Tot ce ai de făcut este să treci printr-un proces de calibrare simplu, iar programul se ocupă de tot ce este de făcut în rest. Nu este cea mai complexă funcție Google, dar ar putea face diferența pentru cei care suferă de diverse deficiențe de percepție a culorilor.

google-color-enhancer

Gigantul Google și-a propus să adauge tot mai multe extensii, care să transforme Chrome într-o experiență web demnă de secolul 21.  Merită amintite Password Alert, un add-on care te protejează de phising și care poate fi descărcat gratuit din Chrome Web Store, precum și Google Art Project, disponibilă tot gratuit. Această extensie este oferă tablouri în fiecare zi, preluate din capturile realizate de gigantul din Mountain View, la diverse muzee de pe întregul mapamond

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: