Gionee Marathon M4 e cel mai nou smartphone de cursă lungă

Gionee Marathon M4 e cel mai nou smartphone de cursă lungă

Cei de la Gionee au făcut o treabă din ce în ce mai bună la capitolul smartphone-uri în ultimii ani, iar noul Marathon M4 continuă acest trend.

Prin intermediul unor creaţii precum cele realizate de Gionee şi aduse în România de către Allview, terminalele chinezeşti sunt din ce în ce mai atrăgătoare.

Având în vedere preţul în continuă scădere al procesoarelor şi memoriei RAM pentru smartphone-uri şi tablete, gadgeturile voastre favorite se mişcă foarte bine, indiferent de valoarea pe care aţi investit-o în achiziţia lor. Mai rămân însă două probleme. Capacitatea de stocare poate fi îmbunătăţită prin cumpărarea unui card microSD de o capacitatea generoasă sau prin adopţia unui serviciu de stocare în cloud. Autonomia, în schimb, ţine doar de bateria cu care telefonul vă este livrat din fabrică.

Pentru a nu vă mai obliga să purtaţi în permanenţă la voi o baterie suplimentară, Gionee rezolvă problema autonomiei prin intermediul unui acumulator de 5.000 mAh. Acesta a fost integrat în noul Marathon M4, un urmaş al lui Gionee Marathon M3. Printr-o referinţă subtilă la faptul că sunt de cursă lungă, merită să aveţi în vedere că dispozitivele din se mândresc cu o autonomie peste medie.

gionee marathon m4

Gionee Marathon M4 este un smartphone integrat într-o carcasă metalică construit în jurul unui display de 5 inci cu o rezoluţie nativă 720p. Are 1,5GB RAM, camera principală este de 8MP, în timp ce cea frontală pentru selfie-uri se rezumă la 5MP. În ceea priveşte autonomia specificată, chinezii se mândresc cu până la 65 de ore de conversaţii la o singură încărcare. Nu ştim exact dacă se va comercializa prea curând acest dispozitiv în ţara noastră, cu un pic de noroc, s-ar putea să fie disponibil sub un alt nume în oferta celor de la Allview.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: